İSTANBUL / KADIKÖY - Erenköy Şehit Orhun Göytan İlkokulu

OKULUMUZDAN İKİ EMEKLİMİZE DUYGU DOLU VEDA!

Okulumuzda 8 yıldır Müdür yardımcısı olarak görev yapan Aytül YILDIZ ile 43 yıllık meslek hayatını tamamlayan sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekliye ayrıldılar. Görev yaptıkları sürede Türk Milli Eğitimine yapmış oldukları başarılı ve fedakârlık dolu çalışmaları unutulmayacaktır. Kendilerine  bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk dileriz. Sizler Erenköy İlkokulu ailesi tarafından hep hatırlanacaksınız. Hoşçakalın.....

Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.Müdür Yardımcımız Aytül YILDIZ ve Sınıf öğretmenimiz Sevgi MALGİR emekli oldu.

Yayın: 21.01.2023 - Güncelleme: 21.01.2023 16:45 - Görüntülenme: 404