İSTANBUL / KADIKÖY - Erenköy Şehit Orhun Göytan İlkokulu

2022-2023 DÖNEMİ OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Okul Müdürü Erhan DEMİRYAS; görev süresi sona eren yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı   çiçek takdim ederek teşekkür etti. Yeni seçilen Yönetim Kuruluna da başarılar diledi. Daha sonra yeni yönetim kurulu üyeleri ve denetleme kurulu üyeleri seçildi.

Yapılan seçim sonucunda Yönetim Asil ve Yedek Üyeleri ile Denetleme Kurulu aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

BAŞKAN                      : Yıldız KAYHAN
BAŞKAN YARD.          : Tuğba ÖZEN
MUHASİP                    : Merve TUNCER

SEKRETER                 : Fatma VARİNLİ
ÜYE                             : Mila  YAVUZ

YEDEK ÜYELER:

Gülsen ÇOBAN

Çiğdem ARIĞTEKİN

Zeynep YILMAZTEKİN

Yasemin AKSU

Merve KARGACI

DENETİM KURULU:

Asil:Gözde GENCER

Yedek:Metin BOZOK

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 27.10.2022 17:27 - Görüntülenme: 229